Search

Google

neděle 12. července 2009

12.07.2009 - koupelny

Minulý týden nám přijeli technici z ČEZ připojit elektroměr. Ve smlouvě nám přiznali sazbu D45 přímotop s 20h nízkého tarifu.
Tento týden nám podlaháři položili kaučuk v koupelnách, dorazil i vodař a přidělal některé baterie, záchody a bidet. Na nás je teď koupelny vymalovat.
Tento týden má dorazit ještě elektrikář a připojit domovní rozvaděč k venkovnímu rozvaděči.
Konečně nastane ten slavný den, kdy k nám bude zaveden elektrický proud.

Horní koupelna

Dolní koupelna

Domeček konečně bez lešení

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den.
Zaujala mě ta kaučuková krytina ve Vašich koupelnách.Na fotkách vypadá velmi pěkně.Zajímalo by mě, jak se Vám osvědčila a jaké jsou s ní praktické zkušenosti, případně výhody a nevýhody v porovnání s klasickými obklady (dlažbou).
Chystám se v bytě rekonstruovat koupelnu a WC (malé místnustky), kde podlahu tvoří teraso se zakulacenými rohy R5 cm s protažením na boky do výšky 12 cm.Stojím před rozhodnutím, jestli teraso vysekat a udělat novou podlahu nebo na to nalepit kaučukovou krytinu, jakou máte Vy.
Můžete mi,prosím, napsat Váš názor a případně zaslat nějaký odkaz na technické parametry a kde se to dá koupit?
Děkuji.

Jana Šilarová, Martin Šilar řekl(a)...

Dobrý den, jedná se o produkt NORAPLAN od firmy NORA. http://www.nora.com/de/produkte-systeme/bodenbelaege/noraplan/. Osobně jsme kaučuk kupovali v Praze a jednalo se o kusový prodej a tak cena byla poloviční cca 300Kč/m2 než normálně. Na údržbu je to skvělá věc. Máme to i na chodbě, kde se pohybují psi a bez problémů. Problém byl akorát sehnat firmu, která by to položila. Měli jsme dvě. Jenda zklamala úplně a po druhé jsem musel upravovat detaily. Pokud to ovšem šlo. Jednalo se o opravu v místech u futer a pak sváry na vnějších rozích v koupelně. Jinak tento materiál je použit na podlahách v nové technické knihovně v Praze Dejvicích. http://www.asb-portal.cz/architektura/stavby-a-budovy/kulturni-sakralni/narodni-technicka-knihovna-1364.html