Search

Google

čtvrtek 14. října 2010

14.10.2010 - garáž - pokládka PVC

Konečně nám nebude pršet do dílny a garáže. PVC je položeno. Na pokládku PVC jsem pozvali osvědčenou firmu, která nám dělala střechu i na domě.

Pohled na severní stěnu domu

Pohled na západ

Napojení krytiny na stávající budovu

Pohled na provětrávací otvory

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobry den,
chtel bych vedet jake drevo jste pouzil na vystavbu, zda bylo susene a jakych rozmeru.
Dekuju Blaha

Jana Šilarová, Martin Šilar řekl(a)...

Dobrý den, dřevo použité pro výstavbu bylo nesušené. Rozměry latí jsou 80x40 mm a fošny na stropy a podlahy 240x40 mm.

Anonymní řekl(a)...

Dekuju za Vasi odpoved.

Mel bych k Vam jeste jeden dotaz,jak vyresit parotesnost pri zabudovani pudnich schodu ve strope. Strop bude resen OSB deskami-parobrzda.

Predem dekuju za Vasi odpoved ci nazor.

S pozdravem

Blaha

Okno řekl(a)...

Dobrý den, když jste ale použil čerstvé dřevo, nemáte strach, že se vám časem začne kroutit? Mi kdysi na pile tvrdili, že používané dřevo na střechu musí být zásadně sušené alespoň jednu dvě sezony

michal řekl(a)...

Dobrý den, máte tam závětrnou lištu nebo ne? My to teď řešili s projektantem a ten nám říkal, že být nemusí. Ale pak ještě jeden nezávislý mi tvrdil, že určitě by měla být alespoň horní závětrná lišta, která zamezí profukování a vytváření větrných mlýnů, nebo jak mi to vysvětloval. Zkrátka a dobře, že kolem domu pak tolik netáhne. Díky za odpověď. :)

mirka řekl(a)...

My jsme nedávno dostavěli pasivní dům a poslední, co bylo potřeba, bylo ho celý vymalovat. Proto jsem objednala malíře zde, abychom se mohli co nejdříve nastěhovat. Byla jsem překvapená jejich profesionalitou a schopností pracovat s velkou pečlivostí. Výběr barev byl složitý, ale díky jejich radám jsme se rozhodli správně.

PETRA řekl(a)...

Stavba pasivního domu je podle mě perfektní volba pro snížení dopadů na životní prostředí. Moderní technologie a materiály umožňují vytvořit energeticky úsporné a zdravé bydlení. Těší mě, že se stále více lidí rozhoduje pro tenhle ekologičtější způsob. My jsme si nechali postavit celý dům od firmy, ale menší dodělávky jsme si dělali sami. Proto jsem nám na stránkách https://www.ardon.cz/c/309/pracovni-odevy koupila pracovní oděvy. Byla to fuška, ale výsledek stojí za to.

Radka řekl(a)...

Dobrý den, malování našeho moderního domu bylo taky náročné. Při výběru odborné firmy pro tuto práci jsem byla opatrná, aby při malování neopomenuli i komíny. Pořídili jsme nové komínové sestavy a malba nebyla úplná. Naštěstí jsme našli perfektní firmu, která odvedla profesionální práci. Dokázali naprosto precizně vymalovat veškeré plochy včetně těch obtížně přístupných.